nieuwsbrief

 

Dit is een nieuwsbrief
van Wandelwaaier / Fietswaaier

Online versie

 

Zagoria, Albanië
In het zuiden van Albanië ligt de verborgen vallei Zagoria. Evenals in de Epirus in Griekenland liggen er authentieke stenen dorpjes met stenen boogbruggen over wilde bergrivieren in een groot en verstild dal. Overnachten in de bergen doe je bij mensen thuis waar gasten ontvangen nog een grote eer is. De Zagoria Vallei is eenfantastische bestemmingin voor-of najaar!
 

Afbeelding

 

Afbeelding

Plastic vrij - Trash Hero, een donatie waard!
Wereldwijd gebeurt er veel om afval en plastic op te ruimen. Grote initiatieven zoals The Ocean Cleanup, kleinere zoals Trash Hero. Zij hebben wekelijkse cleanups waar veel kinderen aan meedoen, altijd met een lach.
Spelenderwijze bewustwording.
Kijk eens op de site van Trash Hero voor hun verhaal: we clean, we educate, we change!

 

nieuwe touroperator
Fietsfun. Klein begonnen met een paar tenten in de Achterhoek, inmiddels uitgegroeid met bestemmingen in Europa en daarbuiten. Ideaal voor kinderen, overnachten in ingerichte tenten, fietstochtjes op maat in de omgeving.
Wij houden van kamperen, zijn dus blij met deze specialistische aanvulling in ons pakket. Maar ook de hotelfietsreizen zijn een ware aanwinst.

Afbeelding

 

Afbeelding

Zuid Europa in mei
Zonnig zonder té warm te zijn, de natuur op scherp en de bevolking ter plaatse weer blij om de wandelaar te ontmoeten.
Wandelen en cultuur komen vaak samen bij onze wandelvakanties in de zuidelijke landen.
Speciaal voor groepsreizen een apart overzicht.

 

ben jij goed in wervende teksten?
We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om hun wandel- en/of fietservaringen met onze bezoekers te delen. Ben je helemaal weg van een wandelgebied, ken je een té gekke accommodatie, heb je iets bijzonders meegemaakt toen je weer eens een band stond te plakken aan de kant van de weg ......  laat het ons weten zodat we contact op kunnen nemen.
 

Afbeelding

 

aan het woord....Frans Welkamp

 
                                                                                                                                    Foto’s: Ruud van der Bliek
Werkzaam bij: Fishtail / Padvinden

Dagelijkse werk: het geven van trainingen en begeleidingen buitensporters die zelfstandig op pad willen gaan en hen de nodige skills - vaardigheden willen aanleren

Sinds wanneer: al meer dan 35 jaar geef ik de trainingen Fishtail / Padvinden al meer dan 20 jaar.

Wat doe je zelf het liefste: om het bij het bergwandelen, trek en trail lopen te houden, het rondtrekken met één of meer personen door met de lichtgewicht- uitrusting en -tent door voor mij op dat moment onbekende gebieden

Favoriete reisbestemming: naar gebieden waar je " vrij"  kunt rondtrekken en klimmen zoals de Himalaya, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Schotland, Wales, Ierland, West Canada of Patagonië. Dus moeilijk om één speciaal land te noemen

Laatste vakantie: Nieuw Zeeland !! Geweldig land. Begrijp nu waarom veel Nederlanders daar naar toe zijn geëmigreerd en nooit zijn teruggekomen !!

Wandelen of fietsen?
Wandelen en rondtrekken. Maar pak ook voor een paar dagen graag de fiets om met lichtgewicht uitrusting en tent door Nederland-Duitsland of Engeland-Schotland rond te fietsen.

Lees het hele verhaal van Frans: Frans aan het woord…

 

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je in het verleden hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief van Wandelwaaier en/of Fietswaaier.

 

 

Wandelwaaier

www.wandelwaaier.nl

 
 

Fietswaaier

www.fietswaaier.nl

 
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer.
extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice