nieuwsbrief

 

Dit is een nieuwsbrief
van Wandelwaaier / Fietswaaier

 

 

Fietsen in wijnstreken

Fietsen tussen de wijnranken

Vaak heb je later in het jaar in wijnstreken nog mooi en ideaal fietsweer. Langs de rivieren klimmen de wijnranken de hellingen op terwijl jij stroomafwaarts fietst. Niet al te inspannend. Puur genieten. Meer dan 50 mogelijkheden in wijnstreken. Elzas, Bourgogne, Dordogne Loire, Bordeaux, Provence, Ardèche, Pfalz, Elbe, Moezel, Toscane, Umbrië, Piemonte…. Keus genoeg!

Alle fietsarrangementen in wijnstreken


 

 

Wijnwandelen

Wijnwandelen

Wat voor fietsers geldt, geldt natuurlijk ook voor wandelaars. Wijnstreken liggen in gebieden met een heerlijk najaarsklimaat. Struinen tussen de wijnranken door en af en toe je tegoed doen aan verdwaalde druiven die zijn blijven hangen. De zon opsnuiven en nog energie voor de winter opdoen.

individuele wandelarrangementen in de wijnstreken

 

 

Afbeelding

nieuwe wandelorganisaties op de site

we hebben weer een aantal mooie reizen toegevoegd aan het bestaande aanbod.


Lasnavillas m&m en Casa del Patio, beiden in het zuiden van Spanje waar mooie wandeltochten zijn uitgezet.
Wandelreizen Zwitserland heeft groepsreizen voor zowel beginners als gevorderden.
Stap Reizen is een bekende voor Wandelwaaier, een specialist voor (ei)landen in Zuid Europa met wandelreizen vanuit een standplaats, trektochten en eilandhoppen.

 

 

Plastic vrij

Het kan nog! Meedoen aan world clean up day op 21 september voor een schonere wereld. Kijk voor activiteiten bij je in de buurt en meld je aan via

https://www.worldcleanupday.nl/

 

Afbeelding

 

Afbeelding

Wandelmagazine is al ruim 35 jaar een begrip onder wandelliefhebbers. In ieder nummer lees je alles over lange & korte wandelingen dichtbij huis, maar ook over wandelparadijzen elders in Europa wordt uitgebreid geschreven. En natuurlijk vertellen we je alles over wat je tegenkomt aan natuur, landschap, cultuur & geschiedenis!

Wil jij 4x per jaar wandelinspiratie thuis ontvangen? Neem dan nu een abonnement en profiteer van de introductieaanbieding!

1 jaar van  ̶€̶2̶9̶,̶9̶5 voor slechts €21,50 + 2 cadeaus

 

aan het woord....Prem Zijtveld

                

Mijn naam is Prem Zijtveld en ik woon en werk op Monte Maravilhas. In 1986 kwam ik voor het eerst in Portugal en heb mijn hart verloren aan dit prachtige land. In 1997 hebben we een stuk land gekocht met ruines in het zuiden van de Alentejo. De oorspronkelijke naam is Monte Maravilhas, en Maravilhas betekent “wonderen”. De eerste jaren stonden in het teken van bouwen, verbouwen, Portugees leren en ons verwonderen over de Portugese manieren van doen en laten.

Naast het verhuren van huizen en caravans organiseren we diverse activiteitenweken waaronder wandelweken.

Het is een prachtig natuur- en stiltegebied, waarin je een hele dag kunt lopen zonder een mens tegen te komen. We hebben 9 wandelingen uitgeschreven, met gedetailleerde kaarten.

Voor vakantie ga ik meestal naar Nederland, familie en vrienden bezoeken, en fietstochten maken. 
Op mijn verlanglijst staat nu Ecuador.

Lees hier het hele verhaal van Prem

 

 

 

Wandelwaaier

www.wandelwaaier.nl

 
 

Fietswaaier

www.fietswaaier.nl

 

 

Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer.
extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice