sterker in je wandelschoenen

 

Oriëntatie- en weerbaarheidsweekend voor vrouwen 21 – 24 juni 2019

Vind jij het lastig om alleen te gaan wandelen? Verdwaal je snel of voel je je niet altijd even veilig? Dan is het Sterker in je Wandelschoenen – oriëntatie- en weerbaarheidsweekend echt iets voor jou!

Wanda en Shanna zijn ervaren wandelaars en buitensporters. Met hun kennis en ervaring zetten ze jou sterker in je wandelschoenen. In het oriëntatie- en weerbaarheidsweekend leren ze je niet alleen de fijne kneepjes van het oriënteren en navigeren, maar is er ook veel aandacht voor weerbaarheid en veiligheid.Jij maakt het liefst mooie wandelingen en trekt er graag op uit, maar je mist soms de moed om in je eentje op pad te gaan. Vriendinnen hebben niet altijd tijd
om mee te gaan of zien een langere wandeltocht niet zitten. Wat is het dan fijn dat je alle tools in handen hebt om zelfverzekerd op pad te gaan!
Dat je weet hoe je een kaart leest, hoe je je kan oriënteren, hoe je een route leest en niet gaat verdwalen. Maar dat je ook sterk in je schoenen staat, dat
je weet hoe je vervelende situaties kunt voorkomen en als ze zich toch mochten voordoen, dat je dan weet hoe je het best kan handelen. 

Meld je aan via de site https://sterkerinjewandelschoenen.nl/

Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer.
extraSmallDevice
smallDevice
mediumDevice
largeDevice